Изслушана ще бъде и съдия Владислава Цариградска. Заседанието се провежда в

...
Изслушана ще бъде и съдия Владислава Цариградска. Заседанието се провежда в
Коментари Харесай

Започна изслушването на Сарафов във ВСС заради Нотариуса /на живо/

Изслушана ще бъде и арбитър Владислава Цариградска.

 

Заседанието се организира в понижен състав. Четирима от Съдийската гилдия към Висш съдебен съвет отсъстват поради отпуск.

 

Двама прокурори от Софийската градска прокуратура са получили закани за живота си в неделя. Единият е бил на разходка със фамилията си и връщайки се към дома си, видял, че пощенската му кутия е отворена, а вътре имало патрон. Вторият прокурор е намерил пред дома си кръст от клони, стана ясно от чуването на Сарафов. 

Докладите ще бъдат изпратени на правосъдния министър с молба да бъде назначена защита на двамата прокурори, а Атанас Славов, който също участва на съвещанието, пе ангажимент от своя страна да бъдат подхванати ограничения.

 

Той сподели, че към сегашния миг не разполагал с съответна, тествана и достоверна информация за обязаност на магистрати с Мартин Божанов-Нотариуса, нито за това дали магистрати са членували в частния му SS клуб, за който се приказва, че се е трансформирал в плацдарм за търговия с въздействие. В клуба са влизали висши магистрати с карти за достъп.

 

Следете тук чуването онлайн.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР